Street Cup

Testrit (*) Stel een vraag Financiering Vraag een brochure Stel zelf je motorfiets samen Promoties
35kW Versie
(*) Model is niet beschikbaar voor test, maar je kan je testrit wel reserveren.
Street Cup
Vanaf 10.680 €

Deze motorfiets is gebaseerd op de no-nonsense stijl van de Street Twin en beschikt over de indrukwekkende uitstraling van een caféracer, met de minimale carrosserie en moderne afwerking van de Street Twin en een scala aan nieuwe sportieve eigenschappen voor de stad, zoals een authentiek tweepersoonszadel met verwijderbare caféracer-zadelkap.

Dankzij zijn dynamische zithouding voor de stad, verlaagd 'Ace'-stuur, speciale achtervering en nieuwe zwevende Nissin-remklauw met dubbele zuigers voor combineert de nieuwe Street Cup een aanvallende rijhouding met soepel en wendbaar rijgedrag.

 

Het Bonneville-blok van 900 cc met hoog koppel is perfect afgestemd op vlot rijgedrag in de stad maar ook verslavend tijdens ontsnappingen op slingerende B-wegen. Waar je ook rijdt, je wordt altijd begeleid door het rauwe, volle geluid van de kortere, lichtere dubbele opwaarts gebogen geluiddempers in satijnzwart en roestvrij staal. De subtiele verwerking van technologie die de berijder ondersteunt met een elektronische gasklepregeling, instelbare tractieregeling, ABS en een bekrachtigde koppeling zorgt voor volledig vertrouwen, comfort en controle. 

Meer info