Nieuws

Vorige   Overzicht   Volgende
11/03/2019

Herman Brusselmans Triumph Ambassadeur

Schrijver, dichter en columnist Herman Brusselmans is Triumph Ambassadeur voor België. Die eervolle titel kreeg hij zaterdag 9 maart toen hij zijn nieuwe Triumph Speed Twin in ontvangst nam. Brusselmans heeft daarnaast nog een Street Triple 675R en een Street Twin. Hij is een groot fan van het merk en voelt zich vereerd met het ambassadeurschap.

 

Brusselmans is trots om zich op de Speed Twin in het komende motorseizoen te mogen vertonen en zijn liefde voor het merk uit te dragen. Voor zover zijn agenda dat toelaat zal hij een aantal malen acte de présence geven op evenementen. Bovendien zal hij zich op de Triumph verplaatsen tijdens de presentaties van zijn nieuwe boek.

 

Triumph is blij om een bekend persoon als Herman Brusselmans in te zetten als ambassdeur. “Hermans verschijning en mening zal menigeen bijblijven, wat een postieve associatie met het merk teweeg moet brengen. Een Triumph rijder in hart en nieren is de beste reclame voor het merk die je maar kunt wensen”, aldus Cees de Rooij, general manager Triumph Benelux BV.