Nieuws

Vorige   Overzicht   Volgende
7/11/2018

Nieuw 2019 Triumph TFT-connectiviteitssysteem

Triumph introduceert voor 2019 een compleet nieuwe generatie motorfietsconnectiviteit, ontwikkeld met een groot aantal toonaangevende connectiviteitsfuncties om een verbeterde rijervaring te bieden. Het nieuwe TFT-connectiviteitssysteem wordt in het late voorjaar van 2019 uitgerold en wordt dan niet alleen beschikbaar op alle nieuwe Triumph modellen die uitgerust zijn met TFT-dashboard (multifunctioneel kleurenscherm met instrumentendisplay), maar kan ook door onze dealers op alle andere modellen van Triumph, die al een TFT-dashboard hebben, worden gemonteerd.

 

‘s Werelds eerste motorfiets met geïntegreerd GoPro-bedieningssysteem 

Triumph introduceert de eerste motorfiets waarop het bedieningssysteem van de GoPro is geïntegreerd, deze functionaliteit is alleen beschikbaar bij Triumph. 

De rijder kan op elk gewenst moment zijn rit vastleggen door zijn GoPro aan te sluiten op het TFT-display, waarbij hij via de linker schakelaar behuizing intuïtief toegang heeft tot belangrijke GoPro-functies.

Het TFT-display geeft eenvoudige grafische pictogrammen weer, die de status van de GoPro-camera aangeven, inclusief modus, start filmen, stop filmen, foto nemen en batterijniveau. Dit systeem is geschikt voor alle GoPro-camera's vanaf Hero 5 en Session 5 en hoger.

 

Triumph’s eerste ‘turn-by-turn’-navigatiesysteem - mogelijk gemaakt door Google en ondersteund door de nieuwe ‘MyTriumph’-app. 

Een primeur voor elke motorfiets van Triumph en de allereerste samenwerking van Google met een premium motorfietsfabrikant - het Triumph 'turn-by-turn'-navigatiesysteem vergemakkelijkt de navigatie door een optionele Bluetooth-connectiviteitsmodule.

Maak verbinding met meer dan 100 miljoen interessante locaties in de Google-infrastructuur, met betrouwbare, locatiebewuste zoeksuggesties.

Nadat de rijder de route in de ‘MyTriumph’-app heeft geselecteerd en ingesteld, geven de instrumenten, met een duidelijke, grafische pijlweergave en met behulp van pictogrammen op het scherm, nauwkeurig aanwijzingen voor de te volgen richting.

De geplande route en interessante punten onderweg kunnen ook direct via het scherm van de mobiele telefoon worden opgeroepen in de ‘MyTriumph’-app. Dit geavanceerde navigatiesysteem biedt rijders een eenvoudige en gemakkelijke manier om hun route in te stellen en hun bestemming te vinden, zowel op korte als lange ritten.

 

Bediening van telefoon en muziek
Vergemakkelijkt door de optionele Bluetooth-connectiviteitsmodule, kan de rijder zijn smartphone en Bluetooth-headset koppelen aan het TFT-connectiviteitssysteem, waardoor volledige en intuïtieve bediening wordt geboden.

Telefoonfuncties zoals uitgaande gesprekken en het ontvangen van oproepen en meldingen via SMS kunnen worden bediend via de linker schakelaar behuizing, net als de selectie van muzieknummers en de volumeregeling.

 

Beschikbaar vanaf het najaar van 2019
Het nieuwe TFT-connectiviteitssysteem zal vanaf het najaar van 2019 beschikbaar worden op al onze met TFT-dashboard uitgeruste modellen. Volledige details en het tijdschema van de uitrol, voor elk individueel model (nieuwe en huidige modellen met TFT-dashboard) en voor de lancering van de ‘MyTriumph’-app, worden in januari 2019 gecommuniceerd. De prijs voor de optionele Bluetooth-connectiviteitsmodule en de door de dealer uit te voeren software-update wordt tegelijkertijd bekend gemaakt.

 

Google en Android zijn handelsmerken van Google LLC.