Nieuws

Vorige   Overzicht   Volgende
9/05/2019

Triumph Mobility Ambassador

Matthias Dobbelaere-Welvaert, een bekende stem in het debat over privacy, is benoemd tot Triumph Mobility Ambassador. Als Triumph Mobility Ambassador zal Matthias zich in gaan zetten om verhalen te vertellen, passie voor en de toekomst van het motorrijden onder de aandacht van een breed publiek te brengen en dit te doen op een creatieve en multimediale- manier. Hij is iemand die via zijn eigen kanalen (Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, etc.) en op zijn eigenzinnige manier, mobiliteit op verschillende (Triumph) motorfietsen onder de belangstelling zal brengen. 

 

Onlangs kondigde Triumph, Herman Brusselmans al aan als ambassadeur voor het merk. Dobbelare-Welvaert is een perfecte toevoeging om juist ook de serieuze kant van motorrijden en het merk Triumph te belichten binnen zijn netwerk en volgers. “Hoe meer mensen met aanzien en bekendheid ons merk een warm hart toedragen en dit ook uitdragen, hoe beter”, aldus Cees de Rooij, algemeen directeur Triumph Benelux.

 

Je kan Matthias ook volgen via Twitter (@deJuristen), Facebook (@matthiasdobbelaere), Instagram (@dobbelaerewelvaert) en Youtube.

Meer info